ITW Sverige har under de senaste åren varit inne i en expansiv fas, något som vi ser kommer fortsätta de kommande åren. Vi söker därför ytterligare medarbetare till våran fabrik i Bredaryd.

Produktionen i vår fabrik pågår 24 timmar per dygn, sju dagar i veckan.

Just nu söker vi:

2st Lagermedarbetare

Vi söker dig som har erfarenhet av lagerarbete, gärna inom fordonsindustrin. Arbetet består i första hand av packning och märkning av gods samt hantering av in- och utleveranser. Det är meriterande om du tidigare har jobbat med EDI-lösningar

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Truckkort är ett krav. Som person är du serviceinriktad, noggrann och tar egna initiativ. DU har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete.

För ytterligare information om tjänsten, kontakta Cecilia Fredhage, telefon 0371-70503. Välkommen med din ansökan inklusive CV till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller skicka din ansökan till ITW Sverige AB, Ås/Karaby, 333 73 Bredaryd.

Sista ansökningsdagen är 9 september 2018. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Lageradministratör med truckvana

Vi söker nu en ny medarbetare på heltid till vårt lager på dagskiftet.

Är du duktigt med datorer och tidigare arbetat inom logistik? Är du van att arbeta administrativt och har truckvana? Då kan du vara den vi söker. Tjänsten består till av 80% av administrativt arbete och övrig tid truckkörning. I arbetet kommer du ha ansvaret för att boka order och transport samt sköta dokumenthanteringen. Det är meriterande om du tidigare har jobbat i Dynamics/Axapta och med EDI-lösningar. 

Vi tror att du som söker har god datorvana och att du har erfarenhet av likvärdiga arbetsuppgifter. För att klara av arbetet krävs noggrannhet, initiativtagande och att du är en social lagspelare. Då tempot är högt behöver du vara stresstålig och kunna hantera många saker samtidigt. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och är innehavare av truckkort A-B. Stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet!

För ytterligare information om tjänsten, kontakta Cecilia Fredhage, telefon 0371-70503. Välkommen med din ansökan inklusive CV till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., eller skicka din ansökan till  ITW Sverige AB, Ås/Karaby, 333 73 Bredaryd.

Sista ansökningsdagen är 9 september 2018. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan.

 

 

 

jobb_itw

 

ITW Sverige • Ås, 333 73 Bredaryd • Telefon: 0371 - 705 00 itw.se/Privacy